torsdag 15 juli 2010

Vågar inte vägra länge...

Facebook alltså. Insåg att det faktiskt var ett bra sätt att veta vad som händer med vänner världen över o i stan. Får se om jag gillar det eller inte...

Annars har jag hunnit med två gympapass denna veckan + alla hundpromenader eftersom husse är på semester. Börja känna mig lite mör i benen! Igår fick jag dessutom sällskap på gympan av M? Vilken M undrar ni då? Hon med svart/vit hund!

Ikväll är det valpbesök o vinkväll på altanen. Härligt! Uppskattar just nu min trädgård extra mycket. Växthuset är fullt med gurkor. Tomaterna har börjat växa men inte mognat än. Kryddor i form av basilika, oregano o dill växer i mängder i sina krukor, o timjan växer i krukorna på altanen. I går plockade jag massor med timjan o använde till en marinad. Mums!
I ett annat hörn av trädgården växer jordgubbar, rabbarber o krusbär, och i trädgårdslandet finns bland annat sallad o sockerärtor. Squashen börjar bli stor o snart kanske det kan bli frukter där som man kan grilla - inte dumt det heller!

1 kommentar:

  1. Tror oxå att det är dax att träda in i facebook-världen..har fått inbjudan av Helene somsäger sig ha bilder att visa..kan man ju bara inte motstå!! Facebook here we come ;)
    Tack än en gång för en toppen häftig och mysig hippa! Ses i augusti!

    SvaraRadera