fredag 2 juli 2010

Valpbilder

Igår var vi till Kronbacken o tittade på valparna som nu är drygt fyra veckor gamla. En "lagom" ålder då de inte är totala terrorister utan ganska söta... ;) Här är några bilder som Anna tagit - hon har mycket bättre kamera än jag :)Man blir trött av gäster! Mamma Cookie skymtar i bakgrunden. (tik på bilden)

Alla valparna var fram o hälsade på oss - i alla fall när vi satt i skuggan för det vara varmt i solen!

Man ska ligga o vila med värdighet liksom! Gulligt! (hane)

Det här var också ganska gulligt! (tik)

De är inte så gamla än så man måste ta igen sig mellan varven. Fyra välgödda små valpisar!

Kampa med fingret var roligt! I alla fall tyckte valpen det, för det ska ju erkännas att det gjorde lite ont! (hane)
En hane blir kvar på kennel Kronvallaren, alltså är den andra hanen den som hamnar på Kronoparken. (Han på bilden närmast ovan.) Namnet ska börja på s, vara ganska kort o helst hänga ihop med "temat" så vad passar bättre än "Snaps"?! Ja, så är det tänkt, så nu återstår att se om verkligheten blir som planerat.
Vi har hunnit med en träningseftermiddag med hundvänner från Filipstad. Alltid kul med "nya" träningskamrater! Brukslydnad o uppletande på gräsmatta på Kbk blev det. Cider skötte sig bra förutom framåtsändandet då han drar iväg åt ena hållet. Det gör mig lite konfunderad... Uppletande skötte han däremot snorbra. Verkligen näsan på från första stund!
En agilityträning med lille "sprätten", dvs Hobbe, har vi hunnit också. Hobbe o jag ska göra gemensam agilitykarriär imorgon i Arvika. Det ska bli spännande vill jag lova! Håll tummarna!

Och till sist så har Anna filmat fårt agilitylopp på SM. Ser ut som jag viker ut lite från slalomen, men det SKA han klara! Det var kul i alla fall! Länk till vårt agilitylopp på SM

2 kommentarer:

  1. Hej! Ska bli spännande att följa dej med ny valp. Verkligen urgulliga. :DD Lycka till imorrn me Hobbe lelle. Vi får hörs snart. Kram HrVegas å Madelaine

    SvaraRadera
  2. Så himla söta valpar! Snaps är en liten goding som får ett riktigt bra namn! :D

    SvaraRadera