onsdag 28 juli 2010

Snapsen har flyttat in!

Nu var det slut på semestern, efter endast två dagar liksom... Jo, jag behöver ju inte gå till jobbet, men en liten valp kräver sin tillsyn o underhållning! Han är en lite hulligan - kampar hellre med armar o fingrar än leksaker, gräver i blommorna o äter hellre de andra hundarnas mat. Men han är väldigt lyhörd på deras signaler o väldigt kavat!
En suddig bild från bilfärden. Inte så kul i början, men sen la han sig på golvet o sov!
På upptäcksfärd i växthuset...

Första koppelpromenaden! Här imponerade han på mig. Aldrig haft halsband på sig förut, men det gick ganska bra. Moppen o cykeln vi möte var lite läskiga, men han hälsade glatt på människorna vi mötte.

När de stora grabbarna fick ben så fick han det också. Han ligger gärna ute på gräsmattan o ännu så länge (peppar, peppar) har det inte varit någon olycka inne. Det är såååååå skönt med egen trädgård jämfört med tredje våningen utan hiss...

Och på natten sover man i sin lilla hage. Det gick ganska bra faktikst. Morgonpigg är han, men det får vi väl råda bot på...

Selen vi provade var lite för stor så den kunde man liksom bita på... Vi får växa i den lit först.
Nu ska vi åka ut i skogen för första gången!

4 kommentarer:

  1. Efter två veckor är det sovmorgon till ca 8. helt ok tycker jag. Vad duktig han var med kopplet, här tog det flera dagar innan Luna kunde gå med det på. Att ha trädgård är guld värt. Det blir inte alls lika många olyckor inne. Lycka till.

    B-M

    SvaraRadera
  2. Å lilla Snaps, så söt! Kommer säkert ge både dig och grabbarna att göra framöver! :D

    Visst är det skönt med en trädgård när man har valp, och så himla praktiskt med sommarvalpar! Rumsrenheten går nästan av sig själv!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Fiiin! Duktig pojk å tar sitt nya liv med ro

    SvaraRadera
  4. Vilken sötis! Lycka till! Kram till er alla. Regina

    SvaraRadera