fredag 4 juni 2010

Vart tar tiden vägen?

Alltså - nu när Cider är skadad så tränar jag inte så mycket hund o ändå har jag ingen tid! Jag förstår inte den här ekvationen...
Cider är förvisso på bättringsväg enligt undersökningar, men en vecka till får vi klara oss utan agility, men nästa helg MÅSTE vi börja träna. Vill då förtydliga att han inte är halt o har inte varit i "vardagssituationer" heller. Men vid hög belastning, speciellt i sidled... Cykla har vi fått börja med nu. Gjorde första passet igår, ca 15 min. Cider verkade lycklig över att få ta ut stegen om ni frågar mig!

Annars har vi hunnit med utflykt med jobbet, träning med Jeanette o Sanna, agilitykurs med duktiga kursare och så har jag glömt bort två födelsedagar. Tänk att man kan titta i kalendern o tänka att " nu ska jag höra av mig till X o säga grattis" och sen kommer man på att man glömde det i alla fall när man tittar i kalendern igen nästa dag. Suck! Vart ska detta sluta!

Ikväll är det lydnadstävling på klubben, sen ska vi hinna med ett kalas o en freestyletävling. Programmet bestämdes igår så framförhållningen är väl inte optimal!

Och angående valp så är vi nu uppskrivna på listan....

2 kommentarer: