onsdag 16 juni 2010

Inte så bra

Ibland är det skönt att vara borta från "nätet" ett par dagar. Har hunnit med två agilityträningar med Cider. Den första varen kort som mest innehöll hoppteknik o den gick bra. Nästa vara en lite längre träning som innehöll en lite lättare bana på hyfsat låg höjd, men det fixade han tyvärr inte... Jag såg att han blev stel av det efter vila. Nu är det många frågetecken i luften inför sommarens alla upptåg...
Har även hunnit med lite spår. Denna gången fick Maj gå upptaget med honom o tänk att då gick det minsann bra! Däremot hade han missat tre pinnar i spåret så det finns alltid att träna på :-)

Har även konstaterat att clipramar, som vi har till ekipagetavlorna på klubben, har gått ur tiden. De finns inte på IKEA, Rusta, Gallerix eller OBS! Så nu fick det bli en annan variant. Ibland är jag lite trött på allt merarbete som det blir med ideella åtaganden, men nästa år är jag i alla fall inte tävlingsansvarig. Då blir det "bara" fokuserat kring agilitytävlingarna.

Måndag o tisdag har jag varit med jobbet på konferens i Linköping/Norrköping. Temat var energi o miljö. Det var bitvis intressant men inte jättemycket nyheter. Kul att se deras visualiseringscenter o på kvällen var det god mat o bra musik. Deltagarna från Karlstad höll ställningarna längst så jag måste erkänna att jag är lite sliten!

Hann även med att träffa Annika i Linköping o ta en fika! Trevligt! Och när jag kom hem blev det träning o promenad med Jenny -också trevligt! Gott att röra på sig o prata hund efter två dagaras stillasittande jobb-prat. ;-)

Och så ringde Heidi o talade om att det fanns nya valpbilder ute - kolla här! Visst är de söta!!

2 kommentarer:

  1. Jättekul att träffas en kortis igår! Är så glad att du hittade en lucka i ditt späckade program!

    Åååå, vill också ha valp! Så söta och så fint med den bruna färgen! Förstår att du väntar och längtar!

    Håller tummarna!!! Vi ses!

    SvaraRadera
  2. Hoppas cider är i form till helgen! Vi kommer och hejar på söndag!!!!gud så söta puppisar!! Är det en röd/ vit med tan!? Läckert i så fall!saknar ert sällskap på promenader och träning!!! Kramar!

    SvaraRadera