fredag 11 juni 2010

En halt hund till :(

Igår var matte på möte hela kvällen - först med styrelsen o sen med lagkamraterna i agilitylaget. Bra med möten, men det tar TID! När jag kom hem tänkte jag cykla med Cider, men det blev det inget av för jag fick annat att tänka på när husse talade om att Whiskey var halt. Vänster fram linkade han på rejält :( Gjorde en liten koll på tramdynor o klor o så böjprov, som vi vid det här laget är ganska bekanta med. Min lekmannabedömning säger att han har ont i handleden, alltså precis samma led som Cider haft ont i. Undrar om det är en epidimi hemma hos oss... Nu blir det stillsamma promenader för honom.

På eftermiddagen hann jag en snabbis förbi Bergvik för att utnyttja syrrans "halva reapriset på Kappahl". Det blev en hel hög med kläder vilket känns skönt så här i en "ny" kropp.

Nu ska det bli skönt med en hyfsat lugn helg. Vi börjar träna agility imorgon. Tjoho! Och så ska jag försöka hinna förbi Ikea för att handla till klubben innan. Fler ekipagetavlor liksom! Många duktiga tävlingsekipage ska självklart visas upp!

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Pia med Jezz12 juni 2010 22:21

    Hej! Tittade in för att önska lycka till på SM. Härligt att Cider verkar vara på G igen. Vi kommer och hejjar på er! Tack också för goda råd på kennelträffen, vi siktar på att komma igång med lite agility i sommar. Vi ses om en vecka!! :)

    SvaraRadera