måndag 22 mars 2010

Motsatser o barnvaktshelg

En skön lördagsmorgon började med frukost, en timmes morgonpromenad o sedan ett aerobic-pass. Det var INTE lätt! Allttså det där med att man inbillar sig att man har bra koordination det får man veta på ett sådant pass att man INTE har. Fortsatte dagen med lite shopping, en skön vårpromenad i skogen och sedan 1,5 timme i pulkabacken med syrrans barn. Efter det 1,5 timmes rask promenad med Anna o hundarna runt Örsholmen. Lite lätt träningsvärk i benen kan jag ju meddela att jag hade efter denna utedag.

Nästa dag blev motsatsen. Inne hela dagen o passade barnen igen fast i Forshaga denna gången. Vi hann avverka Monopol, Yatzy, Råttfällan och Nintendo Wii (bowling o golf) under denna innedag som dessoutom innefattade kladdkaka med grädde samt nybakad kanelbulle till kvällsmat.
Husse skickade en gullig hälsning från hundarna som var hemma med honom hela dagen. Pusshundar!

5 kommentarer:

  1. Haha, vilken kul överraskning att få en sådan bild :) Såg din syster i NWT, trodde först det var du. Jösses så lika ni är! Åtminstone på den bilden. Såg att vi kanske ses på lördag, får se om jag fixar till det med logistiken bara...

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha vilken rolig bild på hundarna!!! De är ganska söta. =)
    TAck för hjälpen med barnvakt!! Hoppas att jag inte smittat dig med förkylning bara!

    SvaraRadera
  3. Haha! Var på powerstep igår, lika smidig som en ko och kordination likt ett kylskåp! :D

    /Anna-Carin, Liam och Neo
    www.lillaliam.se

    SvaraRadera
  4. hi hi, fantastiskt söt hälsning!!!
    /Maud och Zoie

    SvaraRadera