fredag 22 oktober 2010

Nu är Snaps också med!

Allt tar sin tid. Så måste det väl få vara gissar jag... Nu har även Snappe fått sin egen ruta här i högerspalten :) Det var inte så svårt som jag trodde att lägga dit ;)

Snappe har även fått göra sitt första spår utan godis i. Det går lite "vingligt" men han hittar leksaken till slut. Kul att se, men lite svårt att hålla sig i skinnet när man är van vid de två andra "spårmaskinerna".
Uppletande med Cider hann vi också med o här ska gömmas leksaker vill jag lova. Han ger liksom upp när han inte finner sakerna tillräckligt fort alternativt inte ser dem. Bra att upptäcka sådana saker o öva på dem.
Annars är det bara hundaktiviteter hela helgen - döma lydnad o visa tävlingsledare spårmarkerna på lördagen. Lägga spår på söndagen o sen hoppas jag få tid att träna mina egna hundar en stund också... Vi ha ju kommit med till Säffles tävling nästa helg. Återstår att se om den "snöar bort"...
Och min telefon som varit på lagning en gång o som jag haft i ca 10 månader måste lämnas igen. Högtalaren har spruckit så det går inte att höra vad folk säger ibland... Suck! Är helt övertygad om att de designar sakerna för att de SKA gå sönder inom en viss tid. Bara hoppas att det går på garantin.

1 kommentar:

  1. Tråkigt med grejjer som inte funkar. Min telefon (av samma märke som din) är inte heller helt felfri tyvärr... :(

    SvaraRadera