fredag 15 januari 2010

Rimfrost och hosta

Har inte varit på topp de senaste dagarna... Kan det vara sockerabstinens?? ;) Nej, det är nog en förkylning som innebär att jag haft lite svårt att sova med hosta o ont i halsen. Verkar vara på bättringsväg nu i alla fall.

Det är så vackert ut nu! Så otroligt mycket rimfrost i träden! Hur stannar allt kvar liksom! Hela världen blir verkligen vit och det är så fint så man måste stanna upp och titta lite extra ibland!

I vår trädgård finns en ros som blommade sent så den hann inte tappa bladen innan snön kom och av någon anledning har de inte åkt av än. Undrar om den överlever vintern... Men den är väldigt vacker nu också...Igår var vi tre flitiga som körde agility igen. Anna och Maria satte upp en av banorna från Kista och vi övade lite olika alternativ på svängar för att se vad som gick fortast och vad hundarna klarade av. Det var riktigt kul, men även om det "bara" var -6 så kände jag att det inte var optimalt att springa i kylan när kroppen liksom vill hosta. Känns i alla fall som att Cider är ganska genomtränad i agility just nu och det är mycket som vi liksom "nött" in som nu sitter i muskelminnet på honom. Han börjar bli bättre på tajta svängar om jag bara är tydlig, men det blir ju svårare när farten blir högre. Kul känns det i alla fall!
Får se om det blir agilityfilms-kväll ikväll eller om kräksjukan sätter stopp för det....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar