måndag 18 januari 2010

Ingen minns en fegis!

Precis så sa mannen som försökte köra över en snövall i Sörmoskogen i lördags... Men han fastnade! Rejält! Slutade med att han blev dragen loss ifrån sitt "låsta läge" Vi gick då på promenad med alla våra busiga hundar. Även Seven var med från början, men de gick i förväg så de är inte med på gruppfotot. Cider ser som vanligt ut som att någon är på väg att slå ihjäl honom...
När vi kom hem la jag de blöta leksakerna på tork på badkarskanten. "Bollar ska inte vila" tänkte Bull då och hoppade i badkaret för att hämta dem! Mina vovvar har aldrig hoppat i badkaret frivilligt så jag var tvungen att fota!Ubbe bjöd på nyfiskad abborre (smörstekt) när vi kom hem från skogen och sedan åkte vi på klubbens agilityträning. Gjorde massor med bra kontaktfält på A-hindret och massor med bra slalomövningar, men motsatta handen innan tunneln var svårt... Skulle avsluta med lite threaddle-övningar, men då tror jag att hunden var trött för det gick inte alls. Måste BÖRJA med det nästa gång!

Igår åkte vi ut till Skattkärrsviken för att fiska tillsammans med syrran. Det var inte mycket fisk vi fick, men här är bildbevis på en firre i alla fall!
Whiskey tyckte det var alldeles för kallt trots att han hade täcke på. Han ville helst ligga i knäet när man satt och fiskade. Tur att det inte nappade så ofta! ;) Cider däremot hade med en leksak ut på isen och den gav han gärna bort till alla som ville kasta åt honom, så han fann nog dagen på sjön ganska trevlig!Grilla korv hann vi med också. Då var minsann Whiskey med på noterna, men han gillade inte röken som stack i näsan.På kvällen åkte vi och tränade lite lydnad. Kändes helt ok med båda vovvarna, men vi ska öva mer på skall och att hoppa längre bort från hindret. Finns alltid att fila på! ;)
Ett härligt varmt bad fick det bli för matte på kvällen sen. En envis förkylning gör sig påmind och jag vill ju vara ordentligt frisk så jag kan träna!!!!

2 kommentarer:

  1. Det blev ett bad ja, inte dumt det ;) Kul med alla bilder! Först tyckte jag storfiskarn var du men det är väl syster på bilden? Ni är allt lika! Bilden på skägg-farbrorn är ju bara underbar! :) ha de!
    kram från oss!
    Gun Jappie o Pajas

    SvaraRadera
  2. Härliga W!!:) Tack för sällskap idag, är vi inte lite dutkiga ändå..?! :) Och tack för tipset, kopplet kommer bli toppen! Syns igen på onsdag, då ska det brännas mer!! Kram! Malin & Keno

    SvaraRadera