tisdag 23 november 2010

Med mer än 99% säkerhet

Då borde det vara ganska säkert... Fick brev från Karolinska institutet igår. De har ett tvillingregister eftersom tvillingar är "bra" forskningsobjekt. Samma genetiska kod, men olika intressen/förutsättningar/vanor gör att man kan studera sambandet arv-miljö när det gäller tex sjukdomar. I samband med en undersökning som vi var med i så kunde man också få veta huruvida man var enäggs-eller tvåäggstvillingar, och det var både jag o min syster intresserade av. Läkarna hävdade nämligen när vi föddes att vi var tvåäggstvillingar, och så har det varit sagt sen dess. Men de hade tydligen fel för i brevet som vi fick igår så stod det att vi "med mer än 99% sannolikhet är enäggstvillingar". Det var lite kul att få svar på! Nu förstår jag om ni tar fel på oss! ;)

Det blev inget KM i agility. Snön kom en dag för tidigt. Och nu verkar snön vara här för att stanna så det är väl bara att flytta in hindrena i ridhuset o fortsätta träna där....
När KM ska gå av stapeln vet jag inte riktigt. Vi får se vad vi kan få ihop...

30-årskalas har vi hunnit med också (eller var det 25? ;)). Det var kul, men mina kunskaper om födelsedagsbarnet var inte så lysande... Vi hade ett litet "hundsällskap" i köket där även lille Jonatan höll till. Måste ju passa på att gosa lite med den lilla bebisen medan de fortfarande inte tar så stor notis om vem som håller i dem ;) Lille sötnosen!

Har varit på bio också. Det händer inte ofta. Var o såg "Cornelis". Det var en helt ok film. Det är ju en dokumentär så man "vet" ju liksom vad som händer. Det var en annorlunda man, denna poet. Han blev aldrig svensk medborgare.

Snappe är en liten goding till valp. Han är väldigt glad o tillgiven o tycker om att leka o äta. Han är lite spökig o skällde ut två killar som stod på gångvägen o pratade i dunklet. Sen upptäckte han att det bara var människor o då blev han jättelycklig. Han är inte så förtjust i broar, men älska att valla Cider. På gott o ont... Han är kelig o ligger gärna nära, o jag försöker träna honom i att vara lös ofta. Det som jag INTE lyckas förmedla till honom är att man inte får dra i kopplet. Det går verkligen inte in i det lilla huvudet! Vi får hoppas på bättring. Han är ju inte så gammal - snart sex månader bara. Men han har nog växt förbi Cider i mankhöjd nu. Stor pojke blir det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar