onsdag 11 augusti 2010

Förberedelser

Har tillbringat två dagar i Torsby. Måste ju åka någonstans när man är ledig. Och Torsby är bra. Speciellt lite nordväst om Torsby där Anna bor ibland. Spåret var lagt när vi kom dit. Tyvärr tog Cider bakspår (höger fast vänster var rätt) o fick spåra sig tillbaka till rätt håll utan mattes kommentarer. Hittade sen alla skogspinnarna o det är MYCKET glädjande.
Hann med en rejäl promenad denna dagen också - en kilometer uppförsbacke o följdaktligen också en kilometer nerförsbacken, förutom tre kilometer plan mark. Mör i benen!
Nästa dag fick Cider änsspår i högt gräs. Tog rätt håll på upptag (vänster), men missade två pinnar i det höga gräset. Känner mig faktiskt nöjd ändå! Och tack till Anna som knatade ut spåren! Viktigt med vänner som hjälper till med förberedelserna inför sommarens andra tävling... ;)
Upplet hann vi med också o detta måste övas mer för det var mycket spring, tugg och lite "slarv" med att inte följa upp dofterna ordentligt. Men rehabiliteringen begränsar ännu så länge vilket underlag vi kan köra på så därför blir det för sällan.
Hann även med ett agilitypass med Bull eftersom vi ska göra gemensam agilitykarriär till helgen. Och idag har jag tränat med helgens andra två "adepter" nämligen Baretta o Hobbe. Verkar som jag startar lördag morgon med tre agilitylopp inom loppet av 1,5 timme. Ska nog vila benen tills dess så jag orkar... Men det ska bli kul!
Cider fick köra brukslydnad o Snaps testade långa tunneln o säcken (när någon höll upp den). Cool kille som bara "öser på". Men sen sov han gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar