tisdag 22 december 2009

Snart julledig!

Ser fram emot två veckors ledighet! Ledig from imorgon och börjar igen den 7 januari :) Under tiden ska vi hinna med att fira jul o nyår förstås. Denna gången "gömmer" vi oss från fyrverkerier uppe i mysiga Näs. Lite bastubygge, någon familjemiddag, valpbesök på Kronbacken, kanske lite julshopping och sovmorgon varje dag! :) Träna agility ska vi också göra och faktiskt också tävla agility - laget kallar till tre starter i Stockholm efter nyår. Ska bli kul!

Vi har tränat lite, men mattes dåliga knä sätter fortfarande käppar i hjulet. Hunden kan dock springa fort utan att jag gör det som tur är. Vi har kört både teknikträning i form av threadles, "ut" och svängövningar, liksom diskrimineringsövning mellan tunnel och A-hindret och givetvis avslutat med full fart framåt! Lite i kyligast laget är det att träna om man värmer upp ordentligt så går det.

Lite julfest har vi hunnit med sedan sist. Det var himla roligt! Vår lilla valpkurs vann tävlingen med minsta möjliga mariginal. I övrigt många glada skratt och förståss god mat.

Nu önskar jag alla en God Jul och ett Gott Nytt År!





3 kommentarer:

  1. Önskar er en härlig julledighet med massor av tid till allt som egentligen är viktigt! ;) Och lycka till på tävlingarna!
    Kram Annika, Meja och Axa

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Kikade runt på olika sidor och hamnade här. Min bäste vän sen maj 2008 är Ciders bror Fleetwood Mac.

    Gott nytt år//
    Malene

    SvaraRadera
  3. Hej! Massor av GOD JUL Å GOTT NYTT ÅR!! Lycka till också under hela 2010, å GRATTTTIS till alla fantastiska framgångar under -09. Har mist ditt mobilnr i en telefonkrasch, så skicka de gärna. Fleetwood Mac, hur har han de roligt att han har vänner. Saknar honom. Kramis på er alla. Från HrVegas & Madelaine

    SvaraRadera