torsdag 30 december 2010

Det är skillnad på klimat o väder

Jo, så är det! Och just nu är vädret lite väl kallt lite för länge. Undrar om fästingarna fryser bort? Det månde vara en positiv bieffekt i så fall, men annars tycker jag nog att kvicksilvret kan hålla sig strax under noll istället för detta eviga frysande. Men globalt sett så blir temperaturen varmare. För det är som sagt skillnad på klimat o väder, även om man har svårt att tro det ibland.
Vi har i alla fall trotsat kung Bore lite. Vi har varit o tränat agility o försökt hålla oss varma mellan passen. Liten Snaps provar kontaktfält o att springa mellan hinderstöden. Glädjen är det inget fel på, men det gäller att inte BARA ta tunnlarna. De är liksom så där himla, himla roliga - speciellt i sällskap med Nikke!
Cider börjar förstå jakkosarna, men vi har inte vågat ta dem till höga höjder ännu o vi har inte vågat se oss om efter jakkosar i en "riktig" bana - men planen är ju att vi ska hinna det före början på mars bara så vi håller tummarna för det.

Simmat har vi gjort också, och vår bästa husse var med som "budföringsmottagre" när Whiskey fick simma fram o tillbaka mellan oss. Det var en lagom sport för gammelmannen! Undrar om vi kan lura med husse fler gånger....

Nu närmar sig nyår o det märks om inte annat på alla jädra smällare. Jag blir tokig! Cider avskyr dem o Snappe reagerar, men ännu så länge *peppar, peppar*har vi sluppit dem på promenaderna... Men det är väl bara en tidsfråga.

Gott nytt raketfritt nyår! :)

2 kommentarer:

  1. Ja jag önskar mig oxå varmare temp. Förstår att folk vill skjuta raketer har själv varit glatt förtjust i det. Men efter att man fått voffar som inte uppskattar det hela har jag börjat tänka om och tycker att det är ok på nyårsafton men sen kan det väl räcka!!

    SvaraRadera
  2. Hoppas att ni klarat er från fyverkerier. Då är det skönt att bo ute i skogen ;)

    SvaraRadera