fredag 30 april 2010

Miniuppletande

Bilen är lagad. För ytterligare några 1000-lappar. Men den rullar i alla fall.... Matte är helt slut i benen efter spinningpass både tisdag o torsdag. Alltså orkade hon inte lägga något spårupptag igår även om det säkert hade behövts med tanke på att vi kommit med på fyra spårtävlingar av fyra möjliga de närmaste veckorna. Det är förstås jättekul!!
Istället blev det miniuppletande i trädgården. Tio små föremål som matte gömt eller lagt "kammuflerat", så det gällde att ha näsan på för att hitta dem. Det var jättekul tyckte hundarna som glatt letade upp allihop. Så vi gjorde om det en gång till!
Då blev det åtminstone lite arbete, även om Cider gärna gjort mer gissar jag... Idag ska vi i alla fall köra sök. Sen blir det lite stiltje på hundfronten ett tag eftersom vi ska förbereda o arrangera agilitytävling. Mycket att tänka på, men jag tror att vi har läget under kontroll, fast vi har fått lite funktionärsåterbud. Det ordnar sig nog. Livet blir lättare om man tror det i alla fall ;-)
Trevlig Valborg!

PS: Reflekterade igår över att det var första torsdagen på över te månader som vi INTE tränade agility på kvällen.

1 kommentar:

  1. Ha en riktigt skön valborg! :D Så fint det blivit i er trädgård! Trädgårdsmöblerna var verkligen snygga och blir underbara att sitt i under sköna sommarkvällar!

    Kram

    SvaraRadera