torsdag 14 juli 2011

Mer rehab o så det där med bilar...

Ja, Ciders rehabplan fortsätter. Än så länge har vi i alla fall skött läxan o det känns ju bra. Muskler har försvunnit på några ställen o börjat dyka upp på andra. Han har inga problem med att röra sina leder när han får massage. Nu har vi fått mer läxa med fortsatt massage, mera simning o grävning, samt cavaletti o skogspromenader i sakta mak. Spåra får vi fortsätta med, men det måste vara schysst terräng. Alltså har vi att göra med annan sorts träning ett tag framöver o Snappe får hänga med på det tåget. Skadar inte att grundträna hans fysik också. I övrigt blir det faktiskt lite tunt med träning just nu. Vill inte köra för mycket agility med lilleman ännu, o dessutom är han väldigt värmekänslig så det går bara att köra om vädret är tillräckligt kallt. Lydnaden borde vi träna lite mer på, men motivationen tryter just nu o dessutom är vovven inne i någon mognadsfas när han ska skälla ut hela världen. Snappe älskar att höra sin egen stämma liksom... Känns inte som att det är idé att ställa för mycket krav på honom just nu utan vi gör det vi kan o det som känns enkelt, men jag ska försöka hinna med lite fler spår nu när semestern snart börjar...
Problemet är bara att då behövs det en bil o den står på verkstad just nu. Bärgad. Med låsta bromsar bak. Suck! Jag blir så trött på bileländen, men de används ju så det är klart att de blir slitna.
Istället fick vi igår ta bussen till Forshaga för att hälsa på släkten. Det var ett litet äventyr med tre hundar, men eftersom W o C är vana kollektivtrafikresenärer så blir det inga större problem. Bara lille S som tycker det är konstigt med pysande dörrar o massa folk som plötsligt går av eller går på. Bra träning kan man säga! Jag är alldeles för dålig på att stadsträna mina hundar - jag själv trivs ju bättre i skogen liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar