måndag 13 juni 2011

Liten Snappe visar framtassarna

Ja, han är inte så lite i kroppen men i huvudet är han allt liten fortfarande! Men lydnadsklass 1 är helt ok. Han fixade det bra på hemmatävlingen i fredags kväll. Lite okoncentrerad på fria följet, men det är en träningssak. Matte garderade med ett dubbelkommando på ställandet, så då blev det också bra denna gången. 183 poäng fick lillvovven o det blev han dessutom klubbmästare på. Jättekul!! :)

I helgen har vi annars haft hundhelg. Spår både lördag (med Maj) o söndag (med Catrin) för alla hundar. De fick minsann vänta på sin frukost o spåra till frukosten båda dagarna. Alla hundarna fick mat så de skötte sig ok. ;) Snappe var lite ofokuserad på söndagen o det var Cider också, men de gjorde strålande uppletande båda två. Cider bytte spår o misssade halva så jag fick ta tillbaka honom så han fick ta de två sista pinnarna... Ja, ja - det är länge till tävling...
Hann igår med att klippa alla klor o göra rent tänder o öron, och avlutade sedan dagen med hoppteknikträning i trädgården. Gillar min trädgård! :) Den är för övrigt utrustad med två växthus numera, så vi hoppas på mycket tomater, gurka o annat gott! Sallad verkar vi inte behöva köpa på hela sommaren i alla fall. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar