onsdag 20 april 2011

Ute!

Tänk att om man åker bort två veckor så har våren plötsligt kommit när man kommer tillbaka! Vi har nu gjort första spåren o Cider skötte sig med bravur, så även Whiskey. Men den där lille brune hunden vet jag inte vad han tänkte på. Inte var det på att plocka in grejerna till matte i alla fall... Missade tre av fem. Uppletandet skötte han desto bättre den lille busen. Undrar om det inte skulle bli en bättre sökhund av honom.

I måndags flyttade vi ut agilityhindrena till klubben så nu kan vi träna utomhus igen! :) Cider får förstås inte träna agility än, men Snappe får göra lite hinderträning. Kontaktfälten kom han ihåg o även slalomen. Däremot är det svårt att svänga när de där långa benen får upp farten. Han är ganska söt då.

Nu väntar fem dagars påskledigt o jag har tänkt hinna både träna mig själv o hundarna, spåra, ta det lugnt o kanske läsa lite litteratur till kursen så jag får ihop något slags arbete att redovisa. Sen ska vi visst fixa en del i trädgården o U pratade på att vi skulle olja in altanen. Det blir nog ingen lugn påsk ändå... Men Glad Påsk på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar